Jaarstukken opstellen

De verplichting jaarstukken te produceren en te deponeren bij de Kamer van Koophandel geldt voor alle BV’s en NV’s. Daarnaast kunnen ook derden u opzadelen met de verplichting om jaarlijks uw jaarcijfers op te stellen. Denk hierbij aan banken en overheid. Het kan ieder jaar een enorm karwei opleveren om alle informatie te verzamelen en uit te werken. KosterinkZweerink neemt u met alle plezier dit werk uit handen. Samenstellen, beoordelen of controleren van uw jaarrekening? Wij helpen u er graag mee. Voor ons is het dagelijkse kost, voor u een last minder. En het levert u ook nog een actueel overzicht op van de stand van zaken binnen uw bedrijf door de online samenwerking! Wij hebben ervaring met vele boekhoudpakketten zoals Unit4 Multivers, Visma AccountView, Exact, SnelStart, Afas.

Het jaarverslag en de jaarrekening laten opmaken of heeft u behoefte aan een second opinion? Neem vrijblijvend contact op met KZ, we staan u graag te woord.

Administratieve diensten

Uiteraard staan wij voor u klaar als het gaat om:
Administratiebeheer Jaarstukken Loonadministratie Belastingaangiften

KosterinkZweerink is het kantoor voor de ondernemer in Twente die met de ondernemer onderneemt!
Op elk moment staat KosterinkZweerink u bij als belasting- en financieel adviseur om op accurate wijze uw onderneming te kunnen drijven. Lees meer over ons

Kosterink Zweerink is het kantoor voor de ondernemer in Twente die met de ondernemer onderneemt!
Op elk moment staat Kosterink Zweerink u bij als belasting- en financieel adviseur om op accurate wijze uw onderneming te kunnen drijven.


Lees meer over ons

Column

  • Ons eerste blog1 september 2015 - 11:11

    Bij een nieuwe website hoort ook een blog. Aan mij de eer om ons eerste blog te schrijven. Wat ga je nu schrijven in zo’n blog? Wat willen onze cliënten nu weten over wat ons zo bezig houdt? Wat willen wij aan informatie of wetenswaardigheden aan u kwijt? Ga ik vertellen hoe wij tot een […]

© Copyright - Kosterink Zweerink