Het KosterinkZweerink Netwerk

Door onze jarenlange accountants- en advieservaring weten we veel, eerlijk gezegd heel veel. Maar alwetend zijn we natuurlijk niet. Er zijn altijd (branche)specifieke vraagstukken waarvoor extra specialistische kennis vereist is. Soms is het sneller of meer accuraat om een van onze relaties in te schakelen voor een antwoord. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, dat doen wij voor u. Gewoon om ervoor te zorgen dat u antwoord krijgt op de vraag die u ons stelt, zodat we u van dienst kunnen zijn zoals u dat van ons gewend bent. Wij werken samen met onder meer:

  • Registeraccountants (voor ondersteuning bij wettelijke controles)
  • Fiscalisten
  • Juristen (voor bijvoorbeeld het opstellen en/of beoordelen van contracten, voor vragen op het vlak van arbeidsrecht, insolventie, ondernemingsrecht en familierecht)
  • Subsidiespecialisten (voor het onderzoeken van subsidiemogelijkheden en het aanvragen van subsidies)
  • Met specialisten die op de hoogte zijn van de laatste inzichten op het gebied van internationale belastingvraagstukken.
  • Specialisten op het gebied van bedrijfsovername en bedrijfswaardering.

U kunt ons dus voor al uw financiële zaken (blijven) inschakelen: wij zorgen voor een oplossing, of zelf, of via ons KZ-Netwerk.

Uiteraard is netwerken tweerichtingsverkeer, ook KZ deelt (vak)kennis binnen het KZ-netwerk.

Administratieve diensten

Uiteraard staan wij voor u klaar als het gaat om:
Administratiebeheer Jaarstukken Loonadministratie Belastingaangiften

KosterinkZweerink is het kantoor voor de ondernemer in Twente
die met de ondernemer onderneemt!
Op elk moment staat KosterinkZweerink u bij als belasting- en financieel adviseur om op accurate wijze uw onderneming te kunnen drijven. Lees meer over ons

Administratieve diensten

Uiteraard staan wij voor u klaar als het gaat om:
Administratiebeheer Jaarstukken Loonadministratie Belastingaangiften

Column

  • De rol van de moderne accountant12 maart 2018 - 10:07

    Een ondernemer moet doen waar hij goed in is. Boekhouden? Dat is alleen maar sores, maar wel een noodzakelijk kwaad. De rol van de accountant? Hij neemt graag deze sores op zich en zorgt voor een deugdelijke jaarrekening, fiscale aangiften en juiste toepassing van waarderingsgrondslagen. Maar ja, dan blijkt de accountant toch weer een kostenpost […]

© Copyright - Kosterink Zweerink