Loonadministratie

Als u werkgever bent, dient een loonadministratie te worden bijgehouden. Contracten, salarisstroken, jaaropgaven, heffingskortingen, aan alle verplichtingen van de belastingdienst moet worden voldaan. Daarnaast maken we u attent op cao- of andere belangrijke wijzigingen.

Wilt u geen administrateur in dienst nemen of heeft u zelf geen tijd of zin om de loonadministratie te voeren, kunt u bij KosterinkZweerink terecht. Wij voeren de loonadministratie uit voor tal van onze klanten. We weten hoe het werkt. Laat ons dit onderdeel verzorgen, kunt u in plaats daarvan weer door met ondernemen!

We hanteren een vaste prijs per loonberekening, u weet daardoor precies waar u aan toe bent. Uw medewerkers kunnen hun salarisstroken en andere belangrijke documenten uploaden via een eigen portal. Medewerkers kunnen hun loonstrook in pdf toegestuurd krijgen of gewoon op het oude vertrouwde papier.

Informatie over uitbesteden van de loonadministratie? Neem vrijblijvend contact op met KZ, we staan u graag te woord.

Administratieve diensten

Uiteraard staan wij voor u klaar als het gaat om:
Administratiebeheer Jaarstukken Loonadministratie Belastingaangiften

KosterinkZweerink is het kantoor voor de ondernemer in Twente die met de ondernemer onderneemt!
Op elk moment staat KosterinkZweerink u bij als belasting- en financieel adviseur om op accurate wijze uw onderneming te kunnen drijven. Lees meer over ons

Administratieve diensten

Uiteraard staan wij voor u klaar als het gaat om:
Administratiebeheer Jaarstukken Loonadministratie Belastingaangiften

Column

  • De rol van de moderne accountant12 maart 2018 - 10:07

    Een ondernemer moet doen waar hij goed in is. Boekhouden? Dat is alleen maar sores, maar wel een noodzakelijk kwaad. De rol van de accountant? Hij neemt graag deze sores op zich en zorgt voor een deugdelijke jaarrekening, fiscale aangiften en juiste toepassing van waarderingsgrondslagen. Maar ja, dan blijkt de accountant toch weer een kostenpost […]

© Copyright - Kosterink Zweerink